Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2013-01-172013-01-172010Грек, О. В. Методологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктів / О. В. Грек, А. В. Тимччук, О. О. Красуля // Тези доповідей Міжнародної науково- практичної конференції. - Харків : Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010. - С. 79-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5428Стаття присвячена методології комплексної оцінки жирових молочних продуктів з рослинними інгредієнтами. Наведені розрахунки біологічної ефективності ліпідів та білкової складової розроблених продуктів, а також харчова і енергетична цінність. Зазначено роль функціональних інгредієнтів — харчових волокон для комбінованих молочних продуктів. Article is devoted to methodology of a complex quality estimation of fatty dairy products with vegetative components. Calculations of biological efficiency of lipids and an albuminous component of the developed products and also their food and power value are resulted. The role of functional components – food fibres for the combined dairy products is noted.спред з наповнювачамиspred with componentsбіологічна ефективністьbiological efficiencyамінокислотний скорaminoacid scorкоефіцієнт використання ліпідівcoefficient of use lipidкафедра технології молока і молочних продуктівМетодологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктівOther