Москаленко (Римаренко), Вікторія ОлександрівнаСичевський, Микола Петрович2013-10-152013-10-152009Москаленко, В. О. Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України / В. О. Москаленко, М. П. Сичевський, // Харчова і переробна промисловість України. - 2009. - № 7-8. - С. 4-6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10401Розглянуто значення оцінки та аналізу кадрового потенціалу для підприємств харчової промисловості, як способу підвищення ефективності використання кадрів. Висвітлено методики аналізу кадрового потенціалу.Описано класифікацію показників ефективності формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості. Зазначені результати розрахунків інтегрального показника оцінки ефективності формування кадрового потенціалу. The role of assessment and analysis of human resources for the food industry as a way of improving the efficiency of staff. Deals with methods of analysis of human potentsialu.Opysano classification performance of human resources formation of the food industry . These calculation results of the integral index evaluation formation of human resources.otherбагатовимірна середняінтегральний показник оцінки ефективності формування кадрового потенціалукадровий потенціаланалізметоди оцінкиthe integral index evaluation formation of human resourceshuman resourcesanalysisevaluation methodsmultidimensional mediumкафедра економіки праці та менеджментуІнтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості УкраїниArticle