Географія виноробної промисловості та міжнародної винної торгівлі Китаю - Руднєва, Марина Григорівна (My University, 2011)
Проаналізовано структуру виноробства і виноградарства Китаю. Предметом дослідження є закономірності просторової організації виноробного комплексу в регіональному масштабі, зокрема, з точки зору взаємодії, просторових і причинно-наслідкових зв'язків. Виявлено чинники, що сприяють успіху країни на світовому винному ринку.
Keywords: Китай; вино Китаю; China; кафедра туристичного та готельного бізнесу