Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаЖукова, Наталія Вікторівна2015-02-092015-02-092014Арпуль, О. В. Збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами рослинної сировини / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, Н. В. Жукова // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сборник материалов ІІ Международной научно-практической конференции, 8–10 декабря 2014 г. – Харьков, 2014. – С. 114-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19394Розглянуто збагачення свіжовичавленого апельсиново-яблучного соку біологічно активними речовинами екстрактів м’яти перцевої та шавлії лікарської для закладів ресторанного господарства.uk-UKзбагаченняобогащениеfortificationсвіжовичавлений сіксвежевыжатый сокfresh juiceбіологічно активні речовинибиологически активные веществаbiologically active substancesкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами рослинної сировиниThesis