Збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами рослинної сировини - Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна (My University, 2014)
Розглянуто збагачення свіжовичавленого апельсиново-яблучного соку біологічно активними речовинами екстрактів м’яти перцевої та шавлії лікарської для закладів ресторанного господарства.
Keywords: збагачення; обогащение; fortification; свіжовичавлений сік; свежевыжатый сок; fresh juice; біологічно активні речовини; биологически активные вещества; biologically active substances; кафедра готельно-ресторанної справи