Моренець, Аліна ОлександрівнаПольських, Марія АнатоліївнаОнофрійчук, Оксана СергіївнаКохан, Олена Олександрівна2020-02-032020-02-032019Удосконалення технології неглазурованих помадних цукерок на основі глюкози / А. О. Моренець, М. А. Польських, О. С. Онофрійчук, О. О. Кохан // Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – Київ : НУХТ, 2019. – С. 129-130https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30631У тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Проаналізовано переваги застосування глюкози. Досліджено вплив глюкози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Визначено вплив гідроколоїдув на подовження терміну зберігання готового виробу.Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.otherпомадні цукеркиглюкозасолодкістькристалізаціяцентр кристалізаціїгідроколоїдкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfondant sweetsglucosesweetnesscrystallizationcenter of crystallizationseedhydrocoloidУдосконалення технології неглазурованих помадних цукерок на основі глюкозиThesis