Котляр, Євген ОлександровичТопчій, Оксана АнатоліївнаПолумбрик, Максим Олегович2016-03-102016-03-102013Котляр, Є. О. Галактоманани в харчових технологіях / Є. О. Котляр, О. А. Топчій, М. О. Полумбрик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 47-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22395Гідроколоїди галактоманани все більше застосовуються в харчових технологіях як гелеутворювачі та стабілізатори при виробництві м'ясних виробів, морозива, хліба, кондитерських виробів, тощо, головним чином завдяки властивості змінювати реологічні властивості водних систем. Halaktomannan more hydrocolloids used in food technology as heleutvoryuvachi and stabilizers in the production of meat products, ice cream, bread, pastry, etc., mainly due to change properties rheological properties of aqueous systems.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгелеутворювачіхарчові технологіїгідроколоїдиhydrocolloidsheleutvoryuvachifood technologyГалактоманани в харчових технологіяхOther