Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег ОлександровичДубяга, Вiталiй Михайлович2013-03-202013-03-202012Пат. 68235 UA: МПК A23L 1/31 (2006.01) Сирокопчена ковбаса з медом / Пешук Л. В., Галенко О, О., Дубяга В. М. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u 2011 07842 ; заявл. 22.06.11 ; опубл. 26.03.12, Бюл. № 6. - 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6938Задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує підвищення структурно-реологічних, органолептичних, профілактично-оздоровчих властивостей продукту. The object model is useful to create a new composition for the manufacture of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them, enhances the structural and rheological, organoleptic, preventive and health-promoting properties of the product.otherрецептураковбасаяловичинаrecipesausagebeefкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСирокопчена ковбаса з медом (Патент на корисну модель № 68235)