Сирокопчена ковбаса з медом (Патент на корисну модель № 68235) - Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Дубяга, Вiталiй Михайлович (My University, 2012)
Задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас, яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує підвищення структурно-реологічних, органолептичних, профілактично-оздоровчих властивостей продукту.
Keywords: мед; ковбаса сирокопчена; raw smoked sausage; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів