Гержикова, Вікторія ГригорівнаТкаченко, ОленаПогорєлов, Дмитро ЮрійовичБілько, Марина Володимирівна2016-06-062016-06-062008До питання оцінки окисленності білих столових виноматеріалів / В. Г. Гержикова, О. Б. Ткаченко, Д. Ю. Погорєлов, М. В. Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 193.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23503В умовах гострої конкуренції і боротьби за ринки збуту актуальною проблемою виноробної галузі України є виробництво рентабельної конкурентоспроможної продукції високої якості і тривалого терміну гарантійного зберігання. Одним із істотних недоліків вітчизняних виноматеріалів і вин є їх зайва окисленність. Реакції, що приводять до окисленності виноматеріалів і вин можуть протікати як у сфері летючих, так і нелетючих компонентів. In the highly competitive and fight for markets urgent problem of the wine industry in Ukraine is cost-effective production of competitive products of high quality and guarantee long term storage. One of the major drawbacks of domestic wine and wines is their excessive okyslennist. The reactions that lead to okyslennosti wine and wine can occur both in volatile and nonvolatile componentsuk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапродукціяконкурентоспроможністьокисленістьвиноматеріалиcompetitivenessproductsokyslenistwine materialsДо питання оцінки окисленності білих столових виноматеріалівThesis