До питання оцінки окисленності білих столових виноматеріалів - Гержикова, Вікторія Григорівна; Ткаченко, Олена; Погорєлов, Дмитро Юрійович; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2008)
Одним із істотних недоліків вітчизняних виноматеріалів і вин є їх зайва окисленність. Реакції, що приводять до окисленності виноматеріалів і вин можуть протікати як у сфері летючих, так і нелетючих компонентів.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; окисленість вина; вино біле сухе