Розробка інноваційної технології адсорбційного очищення питної води - Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Криворотько, Володимир Михайлович (My University, 2011)
Авторами вдосконалена технологічна схема кондиціювання води шляхом встановлення двох додаткових адсорберів із палигорськітом, які дозволяють забезпечити високі якісні показники води, що підтверджується результатами хімічних аналізів та висновками державної санітарно-гігієнічної експертизи МОЗ України. The authors improved air flow chart of water by installing two additional absorber of palygorskite, which ensure high water quality indicators, as evidenced by the results of chemical analyzes and conclusions of public health expertise MoH Ukraine.
Keywords: адсорбція; палигорськіт; технологічна схема; adsorption; palygorskite; flowsheet; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій