Управління якістю продукції: поняття та функції - Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2015)
Результати проведених досліджень вказують на наявність застарілих чинних регулятивних документів, які визначають основні функції управління якістю, що не вирішують всіх проблем розвитку процесу управління. Запропоновано удосконалити поняття «управління якістю продукції» та додати в склад існуючих функцій управління якістю продукції функцію «аналіз ринку та встановлення цілей». The studies indicate the presence of old existing regulatory documents that define the basic functions of quality management that does not solve all the problems of the management process. A perfect concept of "quality management" and add to the existing structure functions of quality control function "market analysis and goal setting."
Keywords: кафедра економіки і права; управління; якість; вчені; management; quality; scientists