Соціо-психологічний аспект технології навчання професійно-орієнтованим іноземним мовам у вищому технічному навчальному закладі - Смірнова, Єлизавета Сергіївна (My University, 2007)
Представлена стаття висвітлює якісно новий підхід до навчання іноземних мов у технічному ВНЗ, який враховує крім мовних також і соціокультурні та пов`язані з ними соціо-психологічні аспекти іншомовного спілкування на новому етапі розвитку суспільства і в контексті реформ вищої освіти. The given article outlights an innovative approach to foreign languages training at higher school, regarding not only linguistic but also socio-cultural and close to them socio- psychological aspects of foreing languages communication in the context of higher education reforms.
Keywords: комунікативний простір; соціо-психологічний аспект; професійно-орієнтоване спілкування; діалог іншомовних культур; communicative space; socio-psychological aspect; professionally-aimed communication; dialogue of foreign cultures; кафедра іноземних мов професійного спрямування