Вплив спортивних ігор як засіб підвищення рівня здоров’я студентів ВНЗ - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2016)
У статті розглядається теоретичний аналіз впливу спортивних ігор на заняттях фізичного виховання як засіб підвищення здоров’я студентів у вищих навчальних закладах. Спортивні ігри забезпечують позитивний психологічний, фізіологічний та оздоровчий вплив на організм, що є важливим для розвитку студентської молоді. The article deals with the theoretical analysis of the impact of sport games on the lessons of physical education as a means to improve the health of students in higher educational institutions. Sport games provide positive psychological, physiological and health effects on the body, it is important for the development of students.
Keywords: спортивні ігри; здоров’я; sports games; health; кафедра фізичного виховання