Малежик, Іван ФедоровичЄвчук, Яна ВалеріївнаДубковецький, Ігор Володимирович2012-10-022012-10-022012Малежик, І. Ф. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький // Вісник ТНТУ. – 2012. – Вип. 1 (65). – С. 230–237.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3114Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.otherплоди сортів або видів глодуплоды сортов или видов боярышникаgarden-stuffs of sortsконтактне сушіннятемпература гріючої поверхнітривалість сушінняцукриаскорбінова кислотаполіфенольні сполукиконтактная сушкатемпература греющей поверхностипродолжительность сушкисахараскорбиновая кислотаполифенольные соединенияtypes of hawthornpin dryingtemperature of warming surfaceduration of dryingsugarsascorbic acidpolyphenolics connectionsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвЗміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушінняArticle