Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131) - Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна Олександрівна (My University, 2008)
Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок.
Keywords: буряковий порошок; харчоконцентратна промисловість; екструдовані продукти; сухе картопляне пюре; харчова цінність; свекольный порошок; пищеконцентратная промышленность; екструдированные продукты; сухое картофельное пюре; пищевая ценность; beetroot powder; food-concentrate industry; extruded products; dry potato puree; nutritional value; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології зберігання і переробки зерна