Сучасні системи автоматизованого проектування підприємств готельного та ресторанного господарства - Медвідь, Ірина Миколаївна (My University, 2021)
Встановлено, що одними з найбільш поширених сучасних САПР, що використовуються при моделюванні підприємств індустрії гостинності є AutoCAD і ArchiCAD, які сприяють зменшенню трудомісткості процесу проектування та розроблення конструкторської документації, що є істотною передумовою створення конкурентоспроможних закладів готельно-ресторанного господарства. It is established that one of the most common modern CAD used in modeling the hospitality industry are AutoCAD and ArchiCAD, which reduce the complexity of the design process and development of design documentation, which is an essential prerequisite for creating competitive hotel and restaurant fac.
Keywords: індустрія гостинності; системи автоматизованого проектування; autodesk; AutoCAD; graphisoft; ArchiCAD; hotel industry; automated design systems; кафедра готельно-ресторанної справи