Вибір стратегії ціноутворення - Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2009)
Розглянуто умови щодо вибору стратегії ціноутворення. The conditions on the choice of pricing strategy
Keywords: ціна; низька ціна; стратегія ціноутворення; price; low price; pricing strategy; кафедра маркетингу