Мельничук, Інна Миколаївна2021-06-032021-06-032021Відходи та безвідходне виробництво в харчовій промисловості [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. двома мовами 1956–2020 рр. / [упоряд. І. М. Мельничук] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 110 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34268Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) в продовж 1956–2020 рр з актуальних питань відходів та безвідходного виробництва в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) during 1956-2020 on topical issues of waste and waste-free production in the food industry. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.екологічна безпекабезвідходне виробництвовідходивторинна сировинаутилізація відходівwaste-free productionwastesecondary raw materialswaste disposalenvironmental safetyВідходи та безвідходне виробництво в харчовій промисловостіOther