Загородня, Вікторія Ігорівна2022-10-242022-10-242022Загородня, В. І. Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пектином і болгарським перцем : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Ігорівна Загородня ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2022. – 89 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38507otherкафедра технології оздоровчих продуктівхлібжитнє борошнопшеничне борошнопектинболгарський перецьоздоровчий продуктхліб житньо-пшеничнийПроєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пектином і болгарським перцемOther