Спосіб автоматичного керування процесом попередньої дефекації дифузійного соку (Патент на винахід № 100407) - Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2012)
Запропоновано спосіб автоматичного керування зміни рН соку по секціях вертикального прогресивного протитечійного переддефекатора. Proposed method of automatic control of changing pH of the juice on the vertical sections of the progressive counter preliming.
Keywords: переддефекація; апарат; автоматизація; predefecation; machine; automation; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології цукру і підготовки води