Сучасний стан та тенденції розвитку маркетингових процесів в молокопродуктовому підкомплексі АПК - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2000)
Розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку виробництва молока та молочних продуктів. Визначено особливості маркетингової діяльності в молокопродуктовому підкомплексі АПК. The current status and development trend of production of milk and dairy products. The features of marketing activities in a dairy subcomplex of agro-industrial complex.
Keywords: маркетингові процеси; молокопродуктовий підкомплекс; маркетинг; marketing processes; dairy subcomplex; marketing; кафедра економіки і права