Монтікова, Анна Олександрівна2024-03-112024-03-112023Монтікова, А. О. Проєкт хлібозаводу в місті Ковель Волинської області з впровадженням виробу дієтичного призначення : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Монтікова Анна Олександрівна ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 89 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42136ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб «Київський»хліб «Гірчичний»булочка «З фруктозою та лактулозою»піч А2-ХПКротаційна піч «Revent»Проєкт хлібозаводу в місті Ковель Волинської області з впровадженням виробу дієтичного призначенняOther