Програма структурних перетворень промислового підприємства - Мартиненко, Василь Петрович (My University, 2008)
У статті автором запропоновано системний підхід до методики дослідження організаційної структури управління та програма структурних перетворень промислового підприємства, відмінною рисою якої є вдосконалення організаційної структури на основі відповідної концепції розвитку в рамках стратегії життєздатності суб’єктів господарювання. Ihe Systematic approach to the principles of research of the organization structure of running and the program of structural reforming of the industrial enterprise is given in the article and the distinguishing feature is improving of the organizational structure on the basis of corresponding consept of the development in the strategio framework of entrepreneurial activity.
Keywords: промислове підприємство; стратегія життєздатності; програма; industrial enterprise; strategy of activity; program; кафедра фінансів