Інформаційні системи управління проектами - Бондаренко, Ю.; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2014)
Інформаційні системи управління проектами підвищують ефективність, обґрунтованість і швидкість прийняття управлінських рішень та дозволяють автоматизувати всі основні операції проектної діяльності. Informational systems projects management increase efficiency, validity and speed of decision-making, automate all basic operations of the project activity.
Keywords: інформаційні системи; управління проектами; оперативна інформація; information system; projects management; кафедра економіки праці та менеджменту