Вплив інформаційно-комунікаційних технологій на сучасний освітній простор України - Кузьмінська, Наталія Леонідівна; Васютинська, Юлія Олегівна (My University, 2015)
Стрімкий розвиток комп’ютерної техніки і інформаційних технологій має вплив на різноманітні сфери нашого життя, не є винятком і сучасна система освіти. The rapid development of computer technology and information technology has an impact on various areas of our lives, is no exception and the current education system.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; сучасна система освіти; information and communication technology; modern education system; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.