Сучасні підходи до підтримання та відновлення нормальної мікрофлори людини - Старовойтова, Світлана Олександрівна (My University, 2014)
В презентації висвітлено такі питання: класифікація препаратів для формування, збереження та корекції мікробіоти людини; основні критерії оцінки ефективності та безпечності пробіотиків The presentation covered the following topics: classification of drugs for the formation, preservation and correction of human microbiota; the main criteria for assessing the efficacy and safety of probiotics
Keywords: нормальні мікрофлора; пробіотики; синбіотики; normal microflora; probiotic; prebiotic; synbiotic; кафедра біотехнології і мікробіології