Ніколайчук, Аліна ОлександрівнаКоваль, Ольга Андріївна2017-12-182017-12-182017Ніколайчук, А. О. Підвищення харчової цінності виробів із застосуванням напівфабриката овочевого / А. О. Ніколайчук, А. О. Коваль, // Якість і безпекахарчовихпродуктів : тези доп. ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. — К. : НУХТ, 2017. — С. 103-105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26405Проведені аналітичні дослідження якісної оцінки напівфабрикатів з моркви, гарбуза та їх сумішей для запіканок та борошняних кондитерських виробів для оптимізації хімічного складу, підвищення харчової цінності. The analytical researches of qualitative estimation of half-finished products from carrots, pumpkin and their mixtures for casseroles and flour confectionery products for optimization of chemical composition, increase of nutritional value have been carried out.uk-UKбіологічно активні речовинигарбузморквасумішінапівфабрикатbiologically active substancespumpkincarrotsmixturessemi-finished productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПідвищення харчової цінності виробів із застосуванням напівфабриката овочевогоThesis