Пасічний, Василь МиколайовичМороз, Олена ОлексіївнаМітяєва, С. М.2013-03-012013-03-012009Пасічний, В. М. Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2009. – Т. 11. – №3 (42), Ч. 3. – С. 284-288.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6653В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників фаршів і напівкопчених ковбас при використанні зародків пшениці, молочної сироватки та сухого молока. In the article are presents the results of studies technological change indicators stuffing and smoked sausages with using wheat germ, whey and dried milk.otherтехнологіяфаршім’ясо птицізародки пшеницімолочна сироваткасухе молокостабілізатори рНбілкові стабілізаториtechnologystuffingpoultrywheat germwheydried milkchicken skinstabilizers of pHprotein stabilizersкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСтабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиціArticle