Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці - Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Мітяєва, С. М. (My University, 2009)
В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників фаршів і напівкопчених ковбас при використанні зародків пшениці, молочної сироватки та сухого молока. In the article are presents the results of studies technological change indicators stuffing and smoked sausages with using wheat germ, whey and dried milk.
Keywords: технологія; фарші; м’ясо птиці; зародки пшениці; молочна сироватка; сухе молоко; стабілізатори рН; білкові стабілізатори; technology; stuffing; poultry; wheat germ; whey; dried milk; chicken skin; stabilizers of pH; protein stabilizers; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів