Безглютеновий бісквітний напівфабрикат оздоровчого призначення (Патент на корисну модель № 135437) - Вихристенко, Олена Юріївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2019)
Використання у складі безглютенового бісквітного напівфабрикату гречаного борошна та плодових порошків (журавлини, горобини, дерези звичайної) дозволяє створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю.
Keywords: бісквіт безглютеновий; порошок; журавлина; горобина; дереза звичайна; gluten-free biscuit; powder; cranberry; rowan; ycium barbarum; кафедра технології оздоровчих продуктів