Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами - Яцкевич, Аліна Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2015)
Проведено дослідження з використання харчових волокон у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the use of fiber technology in the manufacture of pastry products
Keywords: капкейки; сupcake; харчові волокна; dietary fiber; дозування; dosage; водопоглинальна здатність; vodopohlynalna capacity; кафедра готельно-ресторанної справи