Яцкевич, Аліна СергіївнаКовтун, Аліна ВолодимирівнаБондар, Наталія ПетрівнаШаран, Лариса Олександрівна2016-02-152016-02-152015Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами / А. С. Яцкевич, А. В. Ковтун, Н. П. Бондар, Л. Ю. Шаран // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 12 – С. 126-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22230Проведено дослідження з використання харчових волокон у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the use of fiber technology in the manufacture of pastry productsuk-UKкапкейкисupcakeхарчові волокнаdietary fiberдозуванняdosageводопоглинальна здатністьvodopohlynalna capacityкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнамиArticle