Переваги застосування digital-маркетингу в діяльності підприємств - Гулька, Вікторія Ігорівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2020)
Розглянуто переваги застосування digital-маркетингу в діяльності підприємств. Доведено, що швидкість підхоплення та впровадження нових тенденцій, методів впливу на споживачів та застосування перспективних методів просування продуктів та послуг визначають рівень конкурентоспроможності підприємств. Компанії, яким вдається випередити інших, здобувають лідерство на ринку та високі прибутки. Обгрунтовано, що Digital-маркетинг – це певний стратегічний комплекс маркетингових заходів, який характеризується контактуванням зі споживачами онлайн та оффлайн за допомогою цифрових каналів для просування бренду компанії, його товарів та послуг на ринку. The advantages of using digital marketing in the activities of enterprises are considered. It is proved that the speed of picking up and implementing new trends, methods of influencing consumers and the use of promising methods of promoting products and services determine the level of competitiveness of enterprises. Companies that manage to stay ahead of others gain market leadership and high profits. It is substantiated that Digital-marketing is a certain strategic set of marketing activities, which is characterized by contact with consumers online and offline through digital channels to promote the company's brand, its products and services in the market.
Keywords: кафедра маркетингу; digital-маркетинг; лідерські позиції; цифровий маркетинг; методи просування; канали комунікації; digital marketing; leadership positions; digital marketing; promotion methods; communication channels