Консалтинг як інструмент розвитку підприємства - Гуткевич, Світлана Олександрівна; Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2010)
Розглянуто теоретичні основи консалтингу, досліджено вплив консалтингу на розвиток підприємства і доведено необхідність управлінського консультування для підвищення ефективності діяльності підприємства. The theoretical bases of consulting are considered, advisory influence on the development of the enterprise are investigated and the necessity of management consulting for improving the efficiency of the enterprise.
Keywords: розвиток; development; консалтинг; консалтингова послуга; функціональні потреби підприємства; управління; consulting; consulting service; consulting firm; functional needs of the enterprise; management; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра міжнародної економіки; консалтингова фірма