Створення сайту-візитки АТ Мономах - Павлюк, Ірина Сергіївна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Для вдосконалення та розширення інформаційної складової підприємства для клієнтів доцільно розробити сайт-візитку, що допоможе підвищити престижність фірми, висвітлювати всі новини та акції, що проходять. To improve and expand the knowledge component for enterprise customers is advisable to develop a small website, which will help to increase the prestige of the firm to cover all the news and events taking place.
Keywords: web-сторінка; сайт-візитка; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки