Механізм логічного виведення рекомендацій щодо зміни техноголічних параметрів для колонної дифузійної установки - Ельперін, Ігор Володимирович; Сідлецький, Віктор Михайлович (НУХТ, 2009)
Розглянутий механізм обробки інформації технологічного процесу та видачі рекомендацій оператору дифузійної станції цукрового заводу. Рассмотрен механизм обработки информации технологического процесса и выдачи рекомендаций оператору диффузионной станции сахарного завода. Presented data processing mechanism for technological process and issuing recommendations to the operator station Saharna diffusion plant.
Keywords: прийняття рішень; adoption decisions; лінгвістичні змінні; терми; функції належності; правила продукції; нечіткі множини; lynhvystycheskye variables; term; function accessories; rules of products; nechetkye multitude; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка