Кредитний портфель комерційного банку та його особливості - Донченко, А. Н.; Лановська, Галина Іванівна (My University, 2009)
В даному досліджені розглянуто сутність, якість та склад кредитного портфелю комерційного банку. In this study considered the nature, quality and composition of the loan portfolio of commercial banks.
Keywords: кредитний портфель банку; loan portfolio; кредитування; credit; комерційний банк; commercial bank; іпотечний банк; mortgage bank; кафедра фінансів