Активне паковання-запорука якості та безпеки харчових продуктів - Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бурдейна, Оксана Володимирівна (My University, 2015)
Були проведені дослідження з розроблення активного паковання для свіжих фруктів (зокрема черешні та полуниці). Як активна складова використовувався діоксид титану, який був нанесений на полімерний матеріал (поліпропілен). Фрукти а «активному» пакованні зберігалися в звичайних для цієї групи товарів умовах. Research was conducted on active packaging for fresh fruits (including cherries and strawberries). As The active ingredient used was titanium dioxide, which was applied to a polymeric material (polypropylene). Fruits in the "active" package were stored in the usual conditions for this group of goods.
Keywords: їстівне покриття; діоксид титану; активне пакування; edible coating; dioxide titanium; active packaging; кафедра експертизи харчових продуктів