Чорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана СергіївнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаБурдейна, Оксана Володимирівна2018-07-172018-07-172015Активне паковання-запорука якості та безпеки харчових продуктів / А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва, О. В.Бурдейна / Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – Київ, 2015. – С. 92-94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28030Були проведені дослідження з розроблення активного паковання для свіжих фруктів (зокрема черешні та полуниці). Як активна складова використовувався діоксид титану, який був нанесений на полімерний матеріал (поліпропілен). Фрукти а «активному» пакованні зберігалися в звичайних для цієї групи товарів умовах. Research was conducted on active packaging for fresh fruits (including cherries and strawberries). As The active ingredient used was titanium dioxide, which was applied to a polymeric material (polypropylene). Fruits in the "active" package were stored in the usual conditions for this group of goods.uk-UKїстівне покриттядіоксид титануактивне пакуванняedible coatingdioxide titaniumactive packagingкафедра експертизи харчових продуктівАктивне паковання-запорука якості та безпеки харчових продуктівThesis