Роль бенчмаркінгових досліджень в туристичній індустрії - Матюшенко, Раїса Василівна (My University, 2012)
У статті розглянуто роль бенчмаркінгових досліджень як перспективного напряму в туристичній індустрії. The paper considers the role of benchmarking studies as a promising trend in the tourism industry.
Keywords: бенчмаркінгові дослідження; benchmarking study; туристична індустрія; конкурентоспроможність; tourist industry; competitiveness; кафедра готельно-ресторанної справи