Використання моделі Тейла−Вейджа для обчислення прогнозних значень часових рядів - Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2017)
В даній роботі розглянуто модель Тейла-Вейджа для обчислення прогнозних значень часових рядів. In this paper we consider the Teil-Weig model for calculating predictive values of time series.
Keywords: часовий ряд; прогнозування; метод Тейла−Вейджа; time series; forecasting; Teil-Weig method; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки