Стабільність показників якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва - Топольник, Віра Григорівна; Федорова, Наталія Борисівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2006)
У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. The article provides a methodology for comprehensive quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol for liquor-vodka production, according to the principles of qualimetry.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; якість; комплексна кількісна оцінка; спирт; лікеро-горілчане виробництво; quality; comprehensive quantitative assessment; alcohol; liquor and vodka production