Залучення іноземних інвестицій для розвитку української економіки - Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2004)
Розглянуто тенденції залучення іноземного капіталу в економіку України в сучасних умовах господарювання.
Keywords: інвестиції; іноземні інвестиції; іноземний інвестор; инвестиции; иностранные инвестиции; иностранный инвестор; investments; foreign investment; foreign investor; кафедра фінансів