Іпатова, Юлія ВолодимирівнаОлійник, Світлана Іванівна2024-05-152024-05-152022Іпатова, Ю. Нетрадиційні алкогольні напої на основі бананової сировини / Ю. Іпатова, С. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43123Проведено аналіз та встановлено, що алкогольні напої на основі банану є популярними у світі. Банани широко використовуються для приготування різних видів коктейлів, лікерів, пива та вина. Визначено технології виготовлення алкогольних напоїв із бананів як основної сировиниAn analysis was conducted and it was established that banana-based alcoholic beverages are popular in the world. Bananas are widely used to prepare various types of cocktails, liqueurs, beer and wine. Technologies for the production of alcoholic beverages from bananas as the main raw material have been determinedukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстванапоїdrinksбананиbananasзброджуванняfermentationНетрадиційні алкогольні напої на основі бананової сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247