Нетрадиційні алкогольні напої на основі бананової сировини - Іпатова, Юлія Володимирівна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2022)
Проведено аналіз та встановлено, що алкогольні напої на основі банану є популярними у світі. Банани широко використовуються для приготування різних видів коктейлів, лікерів, пива та вина. Визначено технології виготовлення алкогольних напоїв із бананів як основної сировини

An analysis was conducted and it was established that banana-based alcoholic beverages are popular in the world. Bananas are widely used to prepare various types of cocktails, liqueurs, beer and wine. Technologies for the production of alcoholic beverages from bananas as the main raw material have been determined
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; напої; drinks; банан; banana; зброджування; fermentation