Система інтелектуальної підтримки прийняття рішень при керуванні процесом збирання енергетичних культур для біогазових установок - Чирченко, Дмитро Вячеславович (My University, 2017)
Дисертацію присвячено розв’язанню науково-прикладного завдання, яке полягає в розробці спеціальних методів та засобів системи інтелектуальної підтримки прийняття рішень щодо збирання енергетичних культур для біогазових установок в умовах апріорної невизначеності характеру, структури та істинних станів енергетичних культур на полях. The dissertation is devoted to solving scientific and applied problems, which is to develop the scientific basis of management decision support system.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; розпізнавання образів; стани біологічних об’єктів; нейрона мережа; моніторинг; monitoring; pattern recognition; state of biological objects; neuron network