Вивчення фізико-хімічних властивостей препарату Ізатізон - Микитенко, Н. С.; Карпов, Олександр Вікторович; Потопальский, Анатолій Іванович; Заїка, Леонід; Болсунова, Ольга (My University, 2014)
Ізатізон має два піки в УФ області спектру, що свідчать про складну структуру і один пік у видимому діапазоні - наявність жовтого забарвлення. Розмір та дзета потенціал частинок препарату відіграють важливу роль при введені їх в організм in vivo, оскільки розмір частинок дозволяє вводити препарат в організм різними методами, що доцільно використовувати в медичній практиці. Найкраща виявлена концентрація для проведення досліджень на спектрофотометрі становила 1 мл/л. Izatizon has two peaks in the UV region of the spectrum, indicating a complex structure and a peak in the visible range - the presence of yellow. The size and zeta potential drug particles play an important role when introduced to the body in vivo, as particle size allows you to enter the drug into the body by various methods that should be used in medical practice. Best concentration detected for research spectrophotometer was 1 ml / l.
Keywords: фізико-хімічні властивості; інфекційні захворювання; ізатізон; infectious diseases; izatizon; кафедра біотехнології і мікробіології