Parkhomets, IrynaSylchuk, Tetiana2024-06-272024-06-272023Parkhomets, I. Using spontaneous fermentation sourdough in the production of rye-wheat bread with the adding amaranth flakes / I. Parkhomets, T. Sylchuk // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали IІ Міжнародної науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43703Показано використання нетрадиційної рослинної сировини для виробництва житньо-пшеничного хліба. Це дає можливість збагатити готову продукцію необхідними нутрієнтами, незамінними амінокислотами, харчовими волокнами та вітамінамиThe use of non-traditional plant raw materials for the production of rye-wheat bread is shown. This makes it possible to enrich finished products with necessary nutrients, essential amino acids, dietary fibers and vitaminsenхлібтехнологіїборошноякістьзаклади ресторанного господарстваbreadtechnologyflourqualityrestaurantsUsing spontaneous fermentation sourdough in the production of rye-wheat bread with the adding amaranth flakesThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957