Мазур, Людмила ВіталіївнаАртюх, Тетяна Миколаївна2016-10-112016-10-112016Мазур, Л. В. Оцінка показників споживних властивостей шкіряного взуття / Л. В. Мазур, Т. М. Артюх // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24390Сьогодні на ринку України доволі широкий асортимент шкіряного взуття різних виробників, різних торгових марок - на будь-який смак споживача. Проте не завжди це взуття зручне у користуванні, стійке у носінні та може бути ремонтопридатним. Today on the Ukrainian market a fairly wide range of leather shoes from different manufacturers, different brands - for all tastes of the consumer. However, not all these shoes are easy to use, resistant to wear and can be maintainable.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівшкіряне взуттяоцінка показниківспоживні властивостіleather shoesevaluation ofconsumer propertiesОцінка показників споживних властивостей шкіряного взуттяOther