Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2024-06-202024-06-202024Федоренко, Т. Особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молока / Т. Федоренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 158–160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43549Охарактеризовано причини поширеності харчових алергії, наведено особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молокаThe reasons for the increase in food allergies are characterized, and the features of the nutrition of children with an allergy to cow's milk proteins are givenukхарчування дітейfood for childrenалергія до білків молокаallergy to cow’s milk proteinsкафедра технології оздоровчих продуктівОсобливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молокаThesis