Проблеми формування облікових даних про доходи інвестиційної діяльності підприємств - Мельниченко, Вікторія Анатоліївна; Щербина, Ольга Сергіївна (My University, 2014)
Найважливіший показник роботи підприємства - розмір і характер прибутку (збитку) за кожен період його діяльності. Тому правильне визначення доходу за кожним видом діяльності (операційна, інвестиційна, фінансова) та своєчасне відображення його в бухгалтерському обліку зумовлює актуальність обраного напряму дослідження. The most important indicator of the company - the size and nature of the income (loss) for each period of its activity. Therefore, the correct definition of income for each activity (operating, investing, financial) and display it in a timely accounting determines the relevance of the chosen direction of research.
Keywords: доходи; інвестиційна діяльность; підприємство; income; investment activities; enterprise; кафедра обліку і аудиту