Цукерки на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103576) - Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина Олександрівна (My University, 2015)
Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукерок на основі цукрової помади, що містять в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і додатково містять гуміарабік.
Keywords: цукерка; термін зберігання; помада; гуміарабік; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sweet; storage life; fondant; gum arabic