Проблеми технічного регулювання у закладах ресторанного господарства - Сіренко Єлизавета Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
Робота присвячена проблемам технічного регулювання у закладах ресторанного господарства. The work is devoted to the problems of the technical regulation are in establishments of restaurant economy.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; технічне регулювання; technical regulation