Скринінгова оцінка впливу харчування на здоров’я студентів - Пересічна, Світлана Михайлівна (My University, 2014)
Вивчено вплив харчового раціону на формування здоров'я студентів шляхом використання опитувальника SF-36, що дозволило визначити якість життя студентів та своєчасно провести його корекцію. The studied the influence of diet on the students’ health by using the Short Form-36 questionnaire, which are allowed students to realize the quality of life and change it in time.
Keywords: раціон харчування; diet; студенти; students; якість життя; quality of life; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу