Дослідження актуальних питань у сфері стандартизації сплавів з дорогоцінних металів - Григоренко, Інна Василівна (My University, 2011)
В статті представлено історію становлення та ключові проблеми стандартизації ювелірних товарів на міжнародному та вітчизняному ринку. The article presents the history of the formation and key issues of standardization of jewelry products in the international and domestic market.
Keywords: ювелірні вироби; jewelry; дорогоцінні метали; сплави дорогоцінних металів; стандартизація; Конвенція; безпека; якість; preciousmetals; precious metalalloys; standardization; Convention; safety; quality; кафедра експертизи харчових продуктів